F64 prezintă lista de produse ce vor beneficia de prețuri speciale cu ocazia Black Friday

1.400 ori
<b>F64 prezintă lista de produse ce vor beneficia de prețuri speciale cu ocazia Black Friday</b>Cu doar două zile rămase până la startul evenimentului de shopping Black Friday, din ce în ce mai mulți retaileri încep să dezvăluie detalii despre reducerile și ofertele pregătite pentru ziua de 21 noiembrie, printre aceștia aflându-se și...

Cu doar două zile rămase până la startul evenimentului de shopping Black Friday, din ce în ce mai mulți retaileri încep să dezvăluie detalii despre reducerile și ofertele pregătite pentru ziua de 21 noiembrie, printre aceștia aflându-se și F64, cel mai mare magazin foto-video din Europa de Sud-Est.

Pentru evenimentul de Black Friday, F64 a pregătit reduceri la 25.000 produse, dintre care 4.000 vor fi smartphone-uri și tablete. Aflăm că perioada reducerilor începe în noaptea de joi spre vineri și durează până duminică, 23 noiembrie. Acestă campanie de reduceri va fi organizată atât online pe F64.ro, cât și în magazinul din București, B-dul Unirii, nr. 45.

F64 prezintă lista de produse ce vor beneficia de prețuri speciale cu ocazia Black Friday

Pe parcursul acestor 3 zile de reduceri, F64 va avea 3.500 aparate DSLR, 4.000 de obiective, 2.500 aparate foto compacte, 300 camere video, 1.500 camere de acțiune și 55 ceasuri inteligente. Printre brandurile partenere se vor număra: Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Olympus, Fujifilm, Samsung, UTOK, Acer, Allview, HTC și LG.

F64 prezintă lista de produse ce vor beneficia de prețuri speciale cu ocazia Black Friday

Potrivit unui studiu realizat împreună cu fotograful Dragoș Asaftei, la care au răspuns aproximativ 1.100 persoane, publicul majoritar pasionat de fotografie este masculin în proporție de 81%, iar 93% dintre aceștia au declarat că plănuiesc achiziția de accesorii DSLR, cu bugete cuprinse între 500 - 1.000 lei. Puteți accesa oferta F64.ro de Black Friday, de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×