Detalii despre cel mai nou Sony Ericsson, K770 Cyber-shot

6.184 ori
<b>Detalii despre cel mai nou Sony Ericsson, K770 Cyber-shot</b>Astazi, Sony Ericsson a anuntat la Londra cel mai nou membru al familiei Cyber-shot, telefonul K770. Ca si celelalte terminale din aceasta serie, handsetul foloseste o lentila dotata cu auto-focus pentru a obtine poze clare si de calitate. Compania...

Astazi, Sony Ericsson a anuntat la Londra cel mai nou membru al familiei Cyber-shot, telefonul K770. Ca si celelalte terminale din aceasta serie, handsetul foloseste o lentila dotata cu auto-focus pentru a obtine poze clare si de calitate.

Compania producatoare afirma cu tarie ca pagini A4 pot fi printate cu usurinta, reprezentand imaginile obtinute cu ajutorul camerei de 3.2 megapixeli inclusa in telefon. Terminalul este destul de subtire, masurand 14.5mm in grosime si include o serie de taste extrem de user friendly datorita iconurilor inscriptionate pe acestea, ce au rolul de shortcuturi in sistemul de navigatie al telefonului. Este extrem de usor sa activati camera lui K770: va trebui doar sa deplasati partea care protejeaza lentila astfel incat aceasta sa nu o mai acopere.

Pe langa capacitatile sale foto si video, telefonul vine si in intampinarea melomanilor, suportand Bluetooth stereo, radio FM si incluzand un Memory Stick Micro, din pacate doar de 256MB. Printre feature-urile terminalului se numara un display QVGA de 1.9 inch si 262.000 de culori si suportul pentru tri-band GSM si UMTS 3G la 2100MHz pentru europeni. K770 suporta clienti de email POP/IMAP/SMTP, trimiterea mesajelor MMS si SMS, dar si captura video si playback. Bateria sa rezista pana la 16.5 zile in standby, 10 ore de convorbiri GSM si 2.5 ore de UMTS.

Sony Ericsson K770 va fi disponibil pe piata incepand cu cel de-al patrulea sfert fiscal al acestui an si nu se cunoaste inca pretul oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×