Huawei Honor 7: Conectivitate în grafic, cu câteva extra-uri

Autor:  | Publicat în:  Huawei 437 ori
<b>Huawei Honor 7: Conectivitate în grafic, cu câteva extra-uri</b>Huawei Honor 7 are toate dotările de conectivitate necesare unui device modern. Vine cu suport pentru LTE Categoria 6, adică ajunge până la 300 Mbps viteza de download şi mai primim şi suport WiFi a/b/g/n/ac dual band, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass..

În ziua de azi smartphone-ul e folosit la orice numai la apeluri telefonice sau SMS-uri nu. Pe primele le-au înlocuit Whatsapp şi Viber, iar SMS-urile au fost înlocuite tot de Whatsapp sau Facebook Messenger, eventual BBM sau iMessage. Huawei Honor 7 are totuşi toate dotările de conectivitate necesare unui device modern.

Vine cu suport pentru LTE Categoria 6, adică ajunge până la 300 Mbps viteza de download şi mai primim şi suport WiFi a/b/g/n/ac dual bând, Bluetooth 4.1, GPS, Glonass, radio FM şi NFC. MicroUSB 2.0 e evident aici şi Huawei Honor 7 este un telefon dual SIM, care vine şi cu funcţiile speciale Link+, adică WiFi+ şi Signal+.

Prima va permite să vă conectaţi la un router dintr-o zonă ştiută deja şi a doua are legătură cu captarea unui semnal mai bun în zonele mai izolate, precum trenurile de mare viteză, ce au tradiţional probleme cu semnalul. Apelurile telefonice de pe Honor 7 au avut un volum ridicat, sunet clar şi microfonul s-a remarcat drept excelent.

Semnalul a fost şi el bun şi la testul de viteză am atins 23.94 Mbps la download via WiFi şi 26.5 Mbps la upload. Din păcate telefonul nu oferă suport și pentru rețeaua Digi Mobil!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×