Sony Xperia XZ versus iPhone 6s Plus într-un test de stabilizare a imaginii; Sony câştiga! (Video)

1.981 ori
<b>Sony Xperia XZ versus iPhone 6s Plus într-un test de stabilizare a imaginii; Sony câştiga! (Video)</b>Sony Xperia XZ este flagshipul actual Sony, fiind smartphone-ul lansat de japonezi la IFA 2016 şi modelul dotat cu cel mai nou senzor foto Sony. Nu se putea ca showul să treacă fără ca noul venit să nu fie comparat la nivel foto cu un model reputat..

Sony Xperia XZ este flagshipul actual Sony, fiind smartphone-ul lansat de japonezi la IFA 2016 şi modelul dotat cu cel mai nou senzor foto Sony. Nu se putea ca showul să treacă fără ca noul venit să nu fie comparat la nivel foto cu un model reputat, astfel că mai jos vedem o comparaţie cu iPhone 6s Plus, realizată de Phone Arena. Ea se axează pe stabilizarea imaginii la filmare.

Aflaţi că iPhone 6s Plus are o stabilizare optică a imaginii excelentă, lucru confirmat şi în recenzia noastră, dar iată că e provocat la duel de către Xperia XZ. În mod interesant, Sony nu foloseşte stabilizare optică, ci un sistem propriu, o variantă evoluată de Steadyshot, care operează în tandem cu tehnologia triple image sensing. Ea implică atât senzori de culoare, cât şi telemetru laser şi phase detection.

În ce priveşte testul, deşi la prima vedere ambele telefoane se descurcă la fel de bine la stabilizarea video, parcă modelul Xperia filmează mai lin, în special în timpul mişcărilor. Se remarcă şi că Sony Xperia XZ a amortizat mai bine şocul atunci când persoana care filma s-a ciocnit de cineva. iPhone 6S Plus filmează mai luminos, dar parcă un pic mai spălăcit faţă de culorile realiste de pe Xperia.

La drept vorbind stabilizarea pe 5 axe a lui Sony Xperia XZ arată atât de bine încât poate fi confundată cu cea a unei camere video de top. E clar peste ce ofera flagshipul Apple de anul trecut. Aşteptam acum şi noi telefonul în teste pentru a vedea ce poate.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×