Detalii despre modul În care Microsoft obține profit de pe urma lui Android apar; Sute de brevete implicate dezvăluite În China!

707 ori
<b>Detalii despre modul În care Microsoft obține profit de pe urma lui Android apar; Sute de brevete implicate dezvăluite În China!</b>Deși Microsoft și Google sunt rivali, Microsoft face un profit serios de pe urma terminalelor Android și asta datorită brevetelor sale. E bizar faptul că știm atât de puține despre înțelegerea dintre Google și Microsoft, dar iată că azi...

Deși Microsoft și Google sunt rivali, Microsoft face un profit serios de pe urma terminalelor Android și asta datorită brevetelor sale. E bizar faptul că știm atât de puține despre înțelegerea dintre Google și Microsoft, dar iată că azi aflăm mai multe, prin intermediul autorităților chineze.

Documentele au fost postate pe site-ul Ministerului de Comerț din China, dezvăluind 310 brevete implicate în parteneriat. Lista a apărut ca urmare a analizei guvernului chinez a achiziției Nokia Devices de către Microsoft. Printre brevete se numără 73 de proprietăți intelectuale standard, esențiale pentru tehnologia mobila. 127 de brevete legate de tehnologia implementată pe Android sunt incluse, plus încă 68 de aplicații de brevete și 42 de patente emise.

Bănuiesc că Microsoft nu a apreciat faptul că documentele sale secrete sunt dezvăluite pe site-uri din China, deși această țară a devenit un punct cheie pentru dezvoltarea a numeroase produse și servicii. Apple vrea să domine această piață, atacată și de Microsoft, dar și de producătorii de terminale Android. Mergând pe linia implicării MS în afacerile din China, compania din Redmond a încheiat un contract cu firma Qihoo 360, legat de Internetul mobil și inteligența artificială.

Va afecta oare dezvăluirea de mai sus relația Microsoft cu partenerii din China?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×