Detalii despre Sharp Aquos 912SH

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.523 ori
<b>Detalii despre Sharp Aquos 912SH</b>Telefonul Sharp 912SH reprezinta un upgrade la modelul 911SH, clamshell-ul venind cu modificari la capitolul design si functii. Terminalul include un display de 3 inch, care suporta o rezolutie VGA de 480x800 pixeli si 260.000 de culori. Trebuie sa...

Telefonul Sharp 912SH reprezinta un upgrade la modelul 911SH, clamshell-ul venind cu modificari la capitolul design si functii.

Terminalul include un display de 3 inch, care suporta o rezolutie VGA de 480x800 pixeli si 260.000 de culori. Trebuie sa mentionam faptul ca acest display foloseste aceleasi tehnologii ca si televizoarele LCD de la Sharp, Aquos. 912SH este de asemenea dotat cu un display extern OLED de 0.8 inch (suporta o rezolutie de 93x39 pixeli), dar si cu o camera de 3 megapixeli cu autofocus si flash LED.

In caz ca doriti sa organizati o videoconferinta, exista si o camera CMOS, iar pentru transferurile de date aveti Bluetooth si infrarosu. Noul telefon de la Sharp suporta conexiuni HSDPA care permit un browsing rapid si downloaduri la viteze de 3.6 Mbps. Memoria telefonului nu va fi o problema, in conditiile in care puteti folosi carduri MicroSD de pana la 2GB, suficient pentru a inregistra emisiunile preferate de la TV pe telefon.

Sharp Aquos 912SH masoara 50x108x23mm, cantareste 144 de grame si va fi disponibil in Japonia in 6 nuante diferite.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×