Samsung lanseaza SGH-U308, telefonul olimpic

1.684 ori
<b>Samsung lanseaza SGH-U308, telefonul olimpic</b>Olimpiadele se apropie si ne asteptam ca sponsorii evenimentului sa profite din plin de acesta pentru a lansa produse tematice care le vor aduce profituri insemnate. Samsung SGH-U308 este unul dintre acele produse, dupa cum veti afla in randurile...

Olimpiadele se apropie si ne asteptam ca sponsorii evenimentului sa profite din plin de acesta pentru a lansa produse tematice care le vor aduce profituri insemnate. Samsung SGH-U308 este unul dintre acele produse, dupa cum veti afla in randurile urmatoare:

SGH-U308 este un telefon de tip clamshell, prezentat in cadrul Expozitiei Internationale High-Tech de la Beijing (China). Nu se cunosc inca toate specificatiile sale tehnice, sau pretul, deoarece astfel de detalii date presei cu un an inainte de lansarea oficiala ar strica surpriza promisa de producator. Samsung SGH-U308 este cunoscut si sub numele de "telefonul Beijing 2008", mai usor de tinut minte si o referire clara la olimpiadele de anul viitor.

Mentionam faptul ca am dori ca toate evenimentele sportive sa isi lase amprenta asupra anumitor modele de telefoane mobile. Astfel am vedea un Sony Ericsson Nurburgring Grand Prix Edition sau un Motorola EURO 2008, eventual un Nokia Bucharest Ring. Va intrebati probabil cum poate un telefon mobil sa fie adaptat unui astfel de eveniment sportiv. Va fi vorba de culorile alese pentru design si de scurte filmulete care sa prezinte editiile anterioare ale olimpiadei/cursei/cupei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×