NTT DoCoMO prezinta LG Simpure L2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.420 ori
<b>NTT DoCoMO prezinta LG Simpure L2</b>Se pare ca marii producatori coreeni au inceput sa aiba succes in Japonia: intai Samsung, in colaborare cu Softbank Mobile si acum LG impreuna cu NTT DoCoMo. L2 este cel mai nou terminal din seria SIMPURE, fiind un etalon al simplitatii (dupa standardele...

Se pare ca marii producatori coreeni au inceput sa aiba succes in Japonia: intai Samsung, in colaborare cu Softbank Mobile si acum LG impreuna cu NTT DoCoMo.

L2 este cel mai nou terminal din seria SIMPURE, fiind un etalon al simplitatii (dupa standardele japoneze), fara a face sacrificii la capitolul stil. Telefonul este rezultatul colaborarii dintre LG si designerul Gwenael Nicholas - responsabil pentru celebra consola GameBoy Advance. L2 va suporta 3G, fiind compatibil cu serviciul global pentru calatori World Wing de la NTT DoCoMo.

Terminalul include o camera de 1.3 megapixeli intr-un "ambalaj" de doar 17.6 mm grosime. Nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret, dar fanii seriei SIMPURE vor putea sa testeze telefonul la inceputul lunii iulie in cadrul expozitiei "Touch & Love Design" de la Tokyo. Asteptarile sunt deosebite, mai ales daca avem in vedere faptul ca unul dintre "parintii" lui L2 este persoana care a facut din GameBoy Advance ceea ce este astazi - cea mai celebra consola portabila.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×