Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange (video)

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.743 ori
<b>Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange (video)</b>Am participat pe seară la o întâlnire informală organizată de către Microsoft și Orange. Compania americană dorește să promoveze telefoanele, tabletele și portabilele cu Windows Phone 8 și Windows 8.&nbsp; &nbsp; Parteneriatul dintre Microsoft...

Am participat pe seară la o întâlnire informală organizată de către Microsoft și Orange. Compania americană dorește să promoveze telefoanele, tabletele și portabilele cu Windows Phone 8 și Windows 8. 

Parteneriatul dintre Microsoft și Orange se transpune într-o zonă special amenajată în care clientul beneficiază de posibilitatea de a testa telefoane, tablete și portabile cu software de la Microsoft plus informații adiționale, accesorii etc. Vor începe cu telefoane precum HTC Windows Phone 8S, Nokia Lumia 920 și 720, tabletă ASUS Vivotab cu Windows RT și tastatură oferită gratuit, un laptop Acer cu mouse Microsoft oferit gratuit pentru o perioadă limitată de timp.

Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange

Sunt 10 magazine în care veți da de zona cu device-uri ce rulează Windows Phone 8 & Windows 8. Windows 8.1 este gata de a intra în zona de beta și să-l instalați pe la finele lui iunie, dar mai multe veți găsi într-un articol dedicat.

Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange

Cele 10 magazine Orange cu colț Microsoft:

  • 5 în țară: Iași, Sibiu, Cluj, Brașov, Timișoara;
  • 5 în București: Victoriei, Moșilor, Universitate, Plaza, Băneasa.

Am întrebat de disponibilitatea Nokia Lumia 520 la Orange. Normal că nu mi s-a spus direct, dar Cristina Pateșan / Product Division Manager la Orange România a zâmbit și a lăsat voalat să se înțeleagă că va sosi în viitorul apropiat. Nokia are un eveniment pe joi după-amiază și voi relata de la fața locului. Este anunțat și Nokia Lumia 520 pentru hands-on. Mă aștept ca de săptămâna viitoare să-l regăsim în oferta operatorilor telecom. într-o piața emergentă precum România, Lumia 520 se anunță a fi un hit comercial prin prisma prețului și specificațiilor.

Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange

Pe Ionuț Gaotă / Windows Business Group Lead la Microsoft l-am întrebat dacă colaborarea cu Orange are vreun numitor comun cu deschiderea celor peste 500 de shop-uri Microsoft în cadrul lanțului de retail Best Buy, în SUA. A zâmbit și a spus că s-ar putea spune că se merge pe o linie oarecum similară, dar sunt și diferențe privind amplitudinea. în SUA este o mică revoluție din acest punct de vedere, iar cele zece zone din magazinele Orange sunt mai degrabă un test de piață cu extindere în funcție de rezultate.

Detalii privind parteneriatul dintre Microsoft și Orange

Cred că Windows Phone 8 ar avea succes mai mare pe plan local dacă nu ar fi întârzierea unor telefoane în genul lui Lumia 520, Lumia 920 etc. Sunt luni bune ca decalaj. Lumia 520 a ajuns prin Asia de prin aprilie, iar la noi abia pe la sfârșitul lui iunie / începutul lui iulie. O lansare mai rapidă a telefoanelor ar fi de bun augur. La tablete s-au mișcat ceva mai rapid și asta pentru că a fost interesul unor companii în genul ASUS, Acer, HP, Lenovo etc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×