Deutsche Telekom are planuri mari pentru Romania

1.936 ori
<b>Deutsche Telekom are planuri mari pentru Romania</b>Oficialii companiei Deutsche Telekom, cea mai mare din domeniul comunicatiilor, la nivel european, vor avea o intalnire cu presa romana, cu scopul de a dezvalui planurile de dezvoltare pe piata autotona, prin intermediul celor de la Romtelecom si Cosmote....

Oficialii companiei Deutsche Telekom, cea mai mare din domeniul comunicatiilor, la nivel european, vor avea o intalnire cu presa romana, cu scopul de a dezvalui planurile de dezvoltare pe piata autotona, prin intermediul celor de la Romtelecom si Cosmote.

Deutsche Telekom a finalizat in 2008 preluarea actiunilor OTE, compania din Grecia care controleaza Romtelecom, Cosmote si Germanos. Intalnirea dintre reprezentantii companiei germane si presa romana este o premiera si ne asteptam la anuntarea unor noi servicii pentru piata noastra si a directiei de evolutie a operatorilor.

Aceasta invitatie capata mai mult sens, daca luam in calcul faptul ca Deustche Telekom a anuntat saptamana trecuta ca si-a reorganizat structura operarationala, cu scopul de administra si integra ramurile sale din Europa de Est, printre care se numara si operatorii din portofoliul OTE. Responsabil cu operatiunile grupului in Europa de Sud-Est va fi Guido Kerkhoff, 41 de ani, devenit acum si membru al boardului.

Deutsche Telekom nu a intervenit pana acum in activitatea Romtelecom si Cosmote, neavand nici macar un manager al sau prezent in echipele celor 2 operatori si nici contact cu presa romana.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×