Producatorul de ceasuri Ulysse Nardin a creat un smartphone bazat pe energie cinetica

Autor:  | Publicat în:  Design projects 2.243 ori
<b>Producatorul de ceasuri Ulysse Nardin a creat un smartphone bazat pe energie cinetica</b>Ceas sau telefon? Ei bine, producatorul elvetian de ceasuri Ulysse Nardin a creat un nou smartphone, care foloseste o parte din energia cinetica pentru a pune in miscare componentele specifice unui ceas. Produs in colaborare cu cei de la SCI Innovators,...

Ceas sau telefon? Ei bine, producatorul elvetian de ceasuri Ulysse Nardin a creat un nou smartphone, care foloseste o parte din energia cinetica pentru a pune in miscare componentele specifice unui ceas.

Produs in colaborare cu cei de la SCI Innovators, acest smartphone "verde" va fi disponibil la liber si va include "componente nemaiintalnite pana acum la un smartphone". Restul detaliilor vor fi anuntate oficial in cadrul expozitiei de ceasuri Baselworld, organizata in aceasta luna.

Avand in vedere faptul ca probabil avem de-a face cu un terminal de lux, banuim ca el va sosi la un pret considerabil si va include obisnuitele componente construite cu migala de catre elvetieni. Daca Motorola Aura, de asemenea incorporand piese create de elvetieni ajunge si la 4000 RON, asteptati-va ca smartphone-ul Ulysse Nardin sa il depaseasca la capitolul pret.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×