Bucharest Technology Week are loc anul acesta în perioada 23 - 29 mai; iată detalii despre acest show tech

959 ori
<b>Bucharest Technology Week are loc anul acesta în perioada 23 - 29 mai; iată detalii despre acest show tech</b>În perioada 23 - 29 mai, Bucureștiul devine locul în care orice pasionat de tehnologie ar trebui să se afle. Spunem asta pentru că timp de o săptămână va avea loc Bucharest Technology Week - eveniment ce va găzdui diverse discuții pe seama tehnologiei

Urmând exemplul altor orașe europene precum Londra, Berlin sau Sofia, iată că și Bucureștiul poate fi pus acum pe harta pasionaților de tehnologie. Spunem asta pentru că în perioada 23 - 29 mai va fi organizat evenimentul Bucharest Technology Week - show ce va atrage discuții pe teme variate timp de o săptămână.

De-a lungul acestor 7 zile, în București vor avea loc peste 30 evenimente adresate publicului larg, conferințe de business tematice și o expoziție interactivă de technologie. Evenimentele din cadrul acestui show sunt adresate tuturor, de la studenți, antreprenori, profesioniști, și până la pasionații de tehnologie.

Printre temele ce vor fi dezbătute și prezentate în perioada mai sus menționată, se află și conceptul de casă inteligentă, prietenoasă cu mediul, casa ce poate fi controlată printr-o simplă aplicație mobilă. Pe 27, 28 și 29 mai, vor fi prezentate soluții de smart home în expoziția din Piața George Enescu, dar și în cadrul evenimentului organizat de EfDEN.

De asemenea, alte evenimente din cadrul Bucharest Technology Week vor aborda subiecte variate, cum este cazul rolul tehnologiei în educație, cultură sau artă - acesta incluzând și o expoziție ce va reuni lucrările mai multor artiști plastici într-o expoziție de sculptură, grafică și design menite să puncteze influența noilor tehnologii asupra dezvoltării artei.

Nu în ultimul rând, copii vor putea participa la un workshop de robotică, evenimente unde vor putea printa și obiecte 3D. Întregul program al evenimentului Bucharest Technology Week poate fi consultat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×