Google ar pregăti un rival pentru Amazon Echo, sub numele de cod "Chirp"

911 ori
<b>Google ar pregăti un rival pentru Amazon Echo, sub numele de cod "Chirp"</b>Amazon Echo este cea mai inedită lansare a retailerului din ultima perioadă, fiind vorba aici despre un hub cu difuzor ce include și un asistent vocal la pachet. Potrivit unor zvonuri, se pare că și cei de la Google pregătesc un dispozitiv similar, unul c

Amazon Echo este un difuzor wireless la prima vedere, dar e mult mai mult decât atât, el fiind un hub pentru comenzi vocale, vândut de Amazon la preţul de 179.99 dolari. E vorba despre un cilindru cu o boxa integrata si cu un microfon cu 7 componente, dar și cu capacitatea de a controla alte device-uri. Google are de gând să lanseze un produs rival, sub numele de cod "Chirp".

Probabil că Google nu prea se grăbeşte având în vedere că s-a aflat recent ca FBI-ul ascultă device-urile Amazon Echo, sau că un Amazon Echo a fost hackuit pentru a controla o maşină Tesla. Chirp ar trebui să integreze Google Search şi recunoaşterea vocală Google, semănând că design şi concept cu un router OnHub. Produsul se va lansa în lunile următoare, dar nu săptămâna viitoare la I/O cum credeam.

Gadgetul va deveni un hub pentru comenzi Google, controlând toate telefoanele, tabletele şi aparatele din casă dintr-un singur loc. Google a mai făcut experimente de genul şi a avut produse eşuate precum Nexus Q, deci sperăm că Chirp e ceva mai bine gândit. În cazul lui Amazon Echo secretul funcţionării sale îl reprezintă soluţiile cloud şi sunt sigur că marele G poate ţine pasul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×