Dictatura SIM-urilor: Bulgaria vrea să pună restricție pe numărul de cartele deținute de o persoană

1.726 ori
<b>Dictatura SIM-urilor: Bulgaria vrea să pună restricție pe numărul de cartele deținute de o persoană</b>S-a ajuns și aici... Fie că vă vine să credeți sau nu, în viitor ar putea exista cel puțin o țară în care o persoană să aibă limita la numărul de SIM-uri pe care le deține și acea țara ar putea fi chiar vecina noastră din sud, Bulgaria....

S-a ajuns și aici... Fie că vă vine să credeți sau nu, în viitor ar putea exista cel puțin o țară în care o persoană să aibă limita la numărul de SIM-uri pe care le deține și acea țara ar putea fi chiar vecina noastră din sud, Bulgaria.

Comisia de Reglementare a Comunicațiilor din țara vecină a propus să fie aplicată o limită a numărului de cartele SIM pe care o persoană sau companie le poate deține. Informația a fost comunicată chiar de către cel care prezidează această organizație, Vesselin Bozhkov, care a declarat că limita de SIM-uri per persoană ar trebui să fie de 3 cartele.

Pentru companii această limită va deveni egală cu numărul de angajați, dacă propunerea este aprobată de autorități. Probabil vă întrebați și care este motivul unei asemenea măsuri drastice. Ei bine, în ultima vreme tot mai mulți utilizatori bulgari cumpără cartele SIM folosind buletine false sau furate și de aici urmează un val de infracțiuni.

La începutul anului trecut, Bulgaria a forțat posesorii de cartele prepay să își înregistreze SIM-urile la operatori, din nou pentru a reduce criminalitatea.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×