Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare

48.191 ori
<b>Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare</b>Samsung Star a fost unul dintre modelele cele mai de succes ale producătorului asiatic, reușind să vândă în jur de 30 de milioane de unități și iată că acum terminalul va avea și un urmaș pe măsură. Este vorba despre Samsung Star II, care...

Samsung Star a fost unul dintre modelele cele mai de succes ale producătorului asiatic, reușind să vândă în jur de 30 de milioane de unități și iată că acum terminalul va avea și un urmaș pe măsură. Este vorba despre Samsung Star II, care va debuta în Germania în februarie.

După această lansare, vom vedea telefonul și în restul Europei, în Orientul Mijlociu, India și America de Sud. Ca și primul Star, handsetul este axat pe funcțiile de socializare, astfel că integrează Facebook și Twitter, de asemenea incluzând și numeroase aplicații de mesagerie instant. Iată și lista sa de specificații:

  • Display: 3 inch WQVGA
  • Camera: 3.2MP
  • Conectivitate: Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n
  • Memorie: slot microSD
  • Baterie: 1000 mAh

Samsung Star II are o grosime de doar 12.4mm și vine cu interfața TouchWiz 3.0, caracteristică terminalelor produse de Samsung. Tastatura sa este Quickype T9, iar prețul acestui model nu este cunoscut, deocamdată.

Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×