Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare

Autor:  | Publicat în:  Samsung 48.111 ori
<b>Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare</b>Samsung Star a fost unul dintre modelele cele mai de succes ale producătorului asiatic, reușind să vândă în jur de 30 de milioane de unități și iată că acum terminalul va avea și un urmaș pe măsură. Este vorba despre Samsung Star II, care...

Samsung Star a fost unul dintre modelele cele mai de succes ale producătorului asiatic, reușind să vândă în jur de 30 de milioane de unități și iată că acum terminalul va avea și un urmaș pe măsură. Este vorba despre Samsung Star II, care va debuta în Germania în februarie.

După această lansare, vom vedea telefonul și în restul Europei, în Orientul Mijlociu, India și America de Sud. Ca și primul Star, handsetul este axat pe funcțiile de socializare, astfel că integrează Facebook și Twitter, de asemenea incluzând și numeroase aplicații de mesagerie instant. Iată și lista sa de specificații:

  • Display: 3 inch WQVGA
  • Camera: 3.2MP
  • Conectivitate: Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n
  • Memorie: slot microSD
  • Baterie: 1000 mAh

Samsung Star II are o grosime de doar 12.4mm și vine cu interfața TouchWiz 3.0, caracteristică terminalelor produse de Samsung. Tastatura sa este Quickype T9, iar prețul acestui model nu este cunoscut, deocamdată.

Samsung Star II, urmașul unui telefon de succes, axat pe socializare

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×