Huawei estimează vânzarea unui număr de 10 milioane de unități P9 și P9 Plus pentru acest an

975 ori
<b>Huawei estimează vânzarea unui număr de 10 milioane de unități P9 și P9 Plus pentru acest an</b>La scurt timp după debutul oficial al smartphone-ului Huawei P9, iată că producătorul chinez vine și cu o estimare a vânzărilor pentru noua serie de terminale. Astfel, aflăm că până la sfârșitul acestui an, cei de la Huawei doresc vânzarea unui număr de

Recenzia pentru flagship-ul Huawei P9 este aproape gata, iar între timp aflăm câteva informații interesante referitoare la așteptările producătorului chinez în materie de vânzări. Ei bine, chiar din partea CEO-ului YU Chengdon aflăm faptul că pentru acest an, Huawei se așteaptă la comercializarea unui număr de 10 milioane de exemplare Huawei P9 și P9 Plus.

Interesant că Huawei P9 Lite nu este adus în discuție aici, un smartphone al cărui succesor a fost foarte bine primit de public anul trecut prin prisma specificațiilor și a prețului scăzut. Nici noua versiune nu va face excepție de la această regulă, dar pentru moment se pare că lansarea sa oficială încă întârzie. 

După cum știți deja, Huawei P9 este prezent pe piața din România în oferta unor numeroși retaileri și operatori, prețurile sale începând de la 2.499 lei pentru versiunea cu 32 GB de stocare și 3 GB memorie RAM. Există și un model superior care face trecerea la 4 GB RAM și 64 GB memorie internă în schimb.

Cât despre estimarea Huawei, tindem să credem că țelul de 10 milioane unități vândute se va împlini, mai ales dacă luăm în considerare faptul că flagship-ul P9 este cu până la 1000 lei mai ieftin față de soluțiile high-end propuse de alte companii în acest moment. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×