Digi Mobil a înregistrat un record de numere portate în reţeaua sa în aprilie 2019; Iată cifrele

892 ori
<b>Digi Mobil a înregistrat un record de numere portate în reţeaua sa în aprilie 2019; Iată cifrele</b>Grupul Digi/RCS & RDS începe luna mai anunţând rezultatele excelente la capitolul portabilitate, cu un nou record de numere de fix şi mobil portate în reţeaua sa în aprilie 2019. E vorba despre cele mai bune rezultate din

Grupul Digi/RCS & RDS începe luna mai anunţând rezultatele excelente la capitolul portabilitate, cu un nou record de numere de fix şi mobil portate în reţeaua sa în aprilie 2019. E vorba despre cele mai bune rezultate din ultimele 16 luni, detaliate mai jos.

Informaţiile şi statisticile au fost comunicate de către ANCOM (portabilitate.ro). Creşterea cea mai importantă e cea semnalată la nivel de numere portate în reţeaua fixă, 5212, cel mai bun rezultat înregistrat de Digi în perioada ianuarie 2018 - aprilie 2019. Reţeaua Digi Mobil a stat de asemenea foarte bine, cu peste 29.830 de numere portate din alte reţele.

Valentin Popoviciu

Un total de 35.042 de numere de telefonie fixă şi mobilă au trecut în reţelele Digi în ultima lună. În 2019 până acum lucrurile arată bine, astfel că în perioada ianuarie - aprilie 2019 Digi a atras în reţelele sale 124.755 de numere de fix şi mobil, în creştere cu 37% faţă de aceeaşi perioada a anului trecut.

Pentru primul trimestru din 2019, 37% din totalul numerelor de telefon portate au fost aduse în reţeaua Digi. Valentin Popoviciu (foto sus), vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie RCS & RDS SA a declarat că această companie a depăşit pragul de 40% cota de piaţă în zona portabilităţii generale. Portările în reţeaua de telefonie fixă au reprezentat 67% din totalul numerelor fixe portate.

Digi Mobil şi-a extins serviciile în ultimii ani, lansând servicii VoLTE şi VoWiFi în 2017, trecând la apeluri high definition. În martie 2019 a extins la nivelul întregii reţele calitatea vocală Voice HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×