Samsung va anunța în câteva zile noua dată de lansare a pliabilului Galaxy Fold; Iată ce schimbări vor fi realizate

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.562 ori
<b>Samsung va anunța în câteva zile noua dată de lansare a pliabilului Galaxy Fold; Iată ce schimbări vor fi realizate</b>După câteva săptămâni de la descoperirea problemelor lui Samsung Galaxy Fold iată că avem și ceva vești bune, asta ca urmare a investigațiilor realizate de către compania sud-coreeană. Prin intermediul unei declarații date

După câteva săptămâni de la descoperirea problemelor lui Samsung Galaxy Fold iată că avem și ceva vești bune, asta ca urmare a investigațiilor realizate de către compania sud-coreeană. Prin intermediul unei declarații date de către DJ Koh (CEO Samsung), publicației Korea Herald aflăm că în următoarele zile cei de la Samsung vor anunța noua dată de lansare comercială a telefonului pliabil.

CEO-ul companiei afirmă că lansarea telefonului nu va întârzia prea mult și descoperim și schimbările ce au fost realizate pentru a crește nivelul de durabilitate al device-ului. Aceste schimbări acoperă două probleme majore care au ieșit la iveală și anume pătrunderea de particule/mizerie prin spatele ecranului în zona balamalei, respectiv înlăturarea foliei aplicate peste display care semăna cu o folie de protecție și nu cu o parte din ansamblul ecran.

Samsung ar fi realizat modificări speciale pentru a nu mai permite mizeriei să intre în zona balamalei și totodată va reduce golul dintre layer-ul de protecție de deasupra ecranului și marginea din jurul acestuia. Așteptăm declarația oficială Samsung în următoarele zile pentru a afla când debutează comercial pliablul și după cum v-am informat de curând, cei care au plasat o precomandă anterior vor trebui să își prezinte clar intenția de a-și păstra comanda pentru că altfel aceasta va fi automat anulată.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×