Motorola pregătește un smartphone cu 4 camere foto în spate; @Onleaks ne prezintă randări în premieră ale device-ului

1.922 ori
<b>Motorola pregătește un smartphone cu 4 camere foto în spate; @Onleaks ne prezintă randări în premieră ale device-ului</b>După primele randări ale smartphone-ului Motorola One Vision Plus dezvăluite de către @onleaks cu doar câteva zile în urmă, astăzi avem parte de o nouă premieră din partea leaker-ului și anume imagini în premieră ale primului

După primele randări ale smartphone-ului Motorola One Vision Plus dezvăluite de către @onleaks cu doar câteva zile în urmă, astăzi avem parte de o nouă premieră din partea leaker-ului și anume imagini în premieră ale primului telefon Moto cu 4 camere foto în spate (Quad Camera). Nu știm exact numele acestui dispozitiv, deși se zvonește că ar putea face parte dintr-o gamă complet nouă pregătită de Lenovo.

Motorola

Ce-i drept, terminalul pe care îl vedem aici se prezintă complet diferit la capitolul design în raport cu actualele modele aflate în portofoliul Motorola. Avem de-a face cu un handset ce adoptă ecran de 6.2 inch cu decupaj picătură în zona superioară și cu scanner de amprente integrat în display.

Motorola

Dimensiunile aproximative ale produsului sunt de 158.7 x 75 x 8.8 mm, cu mențiunea că protuberanța camerei foto din spate ar putea trece de 9 mm. Din imaginile pe care le vedem aici descoperim că misteriosul telefon are port USB-C la bază, dar și port audio 3.5 mm, în vreme ce în zona superioară se află slotul pentru cartela SIM. 

Motorola

În spate tronează modulul dreptunghiular al camerei foto cvadruple, care dintr-un motiv sau altul include și logo-ul Motorola. Bliț-ul LED dual se află chiar în afara acestui modul și vedem mai jos inscripția 48 megapixeli, semn că un asemenea senzor va face parte din setup-ul foto.

Nu știm exact ce rezoluție au ceilalți 3 senzori, dar dacă ar fi să speculăm pe seama funcționalităților oferite atunci nu ar fi exclus să fie vorba despre un senzor ultrawide, unul pentru captura bokeh și unul pentru zoom sau de tip Time of Flight. Așteptăm curând detalii extra despre acest telefon cu pretenții mari în zona de fotografiere! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×