Digi Mobil este lider la portări de numere în primul trimestru din 2019; Iată cifrele sale

957 ori
<b>Digi Mobil este lider la portări de numere în primul trimestru din 2019; Iată cifrele sale</b>Digi Mobil este lider la portabilitate în ţara noastră pe primele 3 luni din 2019, operatorul dezvăluind cifrele pentru această perioadă. Se pare că RCS & RDS ar fi fost destinaţia preferată de portare a clienţilor din România

Digi Mobil este lider la portabilitate în ţara noastră pe primele 3 luni din 2019, operatorul dezvăluind cifrele pentru această perioadă. Se pare că RCS & RDS ar fi fost destinaţia preferată de portare a clienţilor din România în primul trimestru din 2019.

Statisticile comunicate de ANCOM indică faptul că peste 27.000 de numere de telefon au fost portate în reteaua Digi Mobil doar în luna martie 2019. Asta înseamnă 37.5% din piaţa totală de portabilitate de la noi, în zona telefoniei mobile. Digi Tel a fost serviciul preferat de cei mai mulţi dintre abonaţii care s-au portat în reţelele de telefonie fixă, cu 2277 de numere portate în martie.

La nivel trimestrial (T1 2019), Digi/RCS & RDS a atras 89.713 numere portate (fix şi mobil), o creştere cu 21% faţă de aceeaşi perioadă din 2018. Reţeaua Digi Mobil 3G acoperă în acest moment 99.5% din populaţia României şi reţeaua 4G acoperă 65% din populaţie. Digi Mobil are o prezenţă foarte activă şi în Spania şi Italia.

Pe piaţa locală operatorul se remarcă prin cele mai accesibile abonamente şi preţuri atractive pentru telefoane mobile la abonament. În cei aproape 11 ani de existenţă a serviciului de portabilitate din România, Digi Mobil a fost în majoritatea timpului lider de piaţă la portare. Anul trecut spre exemplu peste 300.000 de numere s-au portat în reţelele fixe şi mobile ale Digi Mobil.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×