Digi Mobil oferă reduceri de până la 400 lei la smartphone-uri de Black Friday; campania are loc în perioada 11 - 21 noiembrie

1.671 ori
<b>Digi Mobil oferă reduceri de până la 400 lei la smartphone-uri de Black Friday; campania are loc în perioada 11 - 21 noiembrie</b>Este rândul ca astăzi să aflăm și ce presupune oferta Digi Mobil de Black Friday, campanie desfășurată de către operator în perioada 11 - 21 noiembrie. Avem reduceri de până la 400 lei pentru smartphone-urile din ofertă, iar clienții ce decid să vină la

Operatorul Digi Mobil ne anunță astăzi prin intermediul unui comunicat de presă despre campania de Black Friday ce va fi desfășurată în perioada 11 - 21 noiembrie. Ni se oferă reduceri de până la 400 lei pentru achiziția de smartphone-uri, dar și discount-uri de 50% la plata abonamentului timp de 12 luni în cazul în care decidem portarea numărului de abonament din altă rețea în rețeaua Digi Mobil.

De asemenea, orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 lei. Utilizatorii ce vin în rețeaua Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 lei.

Valoare cadou/leiServiciu contractat
50Digi TV
90Digi Net Fiberlink 1000
20Digi Net Mobil
20Digi Tel
20Activare factură electronică

Aflăm și faptul că noii clienți își pot suplimenta valoarea cadoului cu până la 400 lei dacă optează și pentru contractarea de alte servicii din portofoliul Digi. Aceste sume cadou vor putea fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziționarea oricărui smartphone din ofertă. Putem opta și pentru o reducere de 50% din prețul abonamentului timp de 12 luni, dacă ne portăm numărul de abonament la Digi Mobil.

Cei care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului pe o perioadă de 6 luni. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×