eMAG Stock Busters revine în perioada 21 - 23 februarie; iată câteva oferte interesante!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.888 ori
<b>eMAG Stock Busters revine în perioada 21 - 23 februarie; iată câteva oferte interesante!</b>Cei de la eMAG.ro revin în perioada 21 - 23 februarie cu o nouă campanie din seria Stock Busters, promoție ce ne aduce câteva discount-uri interesante. În prim plan îl avem pe iPhone SE care în versiunea cu 16 GB de stocare flash ajunge la un preț de

În perioada 21 - 23 februarie cei de la eMAG desfășoară o nouă campanie din seria Stock Busters, promoție ce ne aduce prețuri interesante la unele produse. Noi am găsit 3 astfel de device-uri care au într-adevăr un preț foarte bun, printre ele numărându-se un smartphone, o brățară fitness numai bună pentru cei pasionați de jogging să spunem, dar și un acumulator extern tare interesant despre care aflați mai jos.

iPhone SE 16 GB - 1.870 lei

iPhone SE

Telefonul pe care vi-l recomandăm din oferta eMAG actuală este Apple iPhone SE, care în versiunea pe auriu de 16 GB ajunge să coste acum doar 1.870 lei. Avem un soi de iPhone 6s într-un corp mult mai compact, fiind păstrate aici mare parte dintre dotările hardware ale modelului de 4.7 inch. Primim o cameră de 12 megapixeli ce filmează 4K, scanner de amprente și 2 GB memorie RAM la pachet.

Xiaomi Mi Band - 45 lei

Xiaomi Mi Band

Alături de acest telefon poate fi achiziționată și brățara smart Xiaomi Mi Band care costă în această perioadă doar 45 lei. Aceasta va monitoriza distanța parcursă, numărul de calorii arse, numărul de pași, dar și calitatea somnului. Conectarea la smartphone se va realiza prin Bluetooth și ni se promit până la 30 zile autonomie.

Tuncmatik Energycard 1400 mAh - 70 lei

Acumulator extern

Pe lista noastră de recomandări mai includem și acumulatorul extern Tuncmatik Energycard, baterie ce oferă o capacitate de 1400 mAh. Deși capacitatea este foarte mică în cazul de față, aflați că acest acumulator este destinat fix acelor persoane ce doresc în primul rând portabilitate, acumulatorul având o greutate de doar 50 grame și o grosime de 7.4 mm. El costă 70 lei și poate fi purtat cu ușurință chiar în buzunar și vine cu un cablu microUSB v2.0 integrat pentru încărcarea telefoanelor ce rulează Android.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce alte reduceri ne-a mai pregătit eMAG, puteți accesa pagina campaniei de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×