eMAG dă startul campaniei 'Marea Unire a prețurilor mici' ce are loc în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie

1.536 ori
<b>eMAG dă startul campaniei 'Marea Unire a prețurilor mici' ce are loc în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie</b>Pentru că 1 Decembrie se apropie, iată că și retailerii dau startul campaniilor de reduceri cu ocazia acestei sărbători naționale. Din păcate aceste reduceri de până la 50% care ni se promit în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie, nu par a fi

Cum ziua de 1 Decembrie se apropie, era de așteptat să vedem și o serie de campanii de reduceri asociate acestei sărbători naționale. eMAG este unul dintre aceste magazine ce ne promite reduceri de până la 50% la produsele comercializate în perioada 29 noiembrie - 4 decembrie. Sunt vizate toate categoriile de produse de pe site, de la smartphone-uri și tablete și până la electrocasnice sau produse auto.

eMAG

Din păcate, în categoria smartphone-uri și tablete, ba chiar și smartwatch remarcăm faptul că multe produse de aici, în mare parte cele urmărite în mod special de către public sunt listate alături de logo-ul Preț Special, fără a fi indicată și reducerea pe care magazinul o oferă pentru acestea.. 

În cazul în care doriți să aruncați o privire asupra ofertei eMAG de 1 Decembrie puteți face acest lucru de aici. De asemenea, avem și un articol pe seama fluctuațiilor de preț al produselor vândute de către acest retailer, articol din care aflați explicația oficială chiar din partea lui Iulian Stanciu, șeful eMAG.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×