Din nou SMS-uri gratuite pentru romani, acum prin Text Heaven!

24.651 ori
<b>Din nou SMS-uri gratuite pentru romani, acum prin Text Heaven!</b>Retelele de social networking (gen Hi5 sau Myspace) sunt inca la moda, in vreme ce variantele lor mobile se afla in plina dezvoltare... Iata ca un serviciu axat pe trimiterea de SMS-uri gratuite ajuta la popularizarea retelelor sociale mobile, acesta...

Retelele de social networking (gen Hi5 sau Myspace) sunt inca la moda, in vreme ce variantele lor mobile se afla in plina dezvoltare... Iata ca un serviciu axat pe trimiterea de SMS-uri gratuite ajuta la popularizarea retelelor sociale mobile, acesta fiind acum disponibil si pentru romani. Numele sau este Text Heaven.

Ca in cazul majoritatii serviciilor de acest gen, va trebui sa va inregistrati pentru a chatui sau flirta cu alti utilizatori prin intermediul Internetului sau prin SMS. Pe langa chat, veti putea sa va alaturati unui club SMS, sa jucati jocuri prin SMS, sa primiti alerte customizate sub forma de mesaje text sau sa participati la licitatii. De asemenea veti putea uploada poze si castiga puncte TeHe, pe care le veti cheltui, daca doriti pe catalogul Text Heaven.

Va reamintim ca Text Heaven este un serviciu GRATUIT, adresat persoanelor amatoare de chat si social networking. Inregistrarea se face extrem de rapid si puteti uita serviciile similare pe care vi le mentionam in articole anterioare, in genul lui Callwave sau micul truc din Google Calendar. Sa speram ca nu se va intampla ca de obicei in cazul momentelor cand romanii descopera servicii de acest gen: sa fie dezactivata optiunea de a selecta Romania la inregistrare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×