Radio pe mobil prin Nokia Internet Radio!

3.268 ori
<b>Radio pe mobil prin Nokia Internet Radio!</b>Acum puteti descoperi noi posturi de radio si puteti asculta melodiile preferate transmise pe Internet cu ajutorul serviciului Nokia Internet Radio. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de la adresa http://www.nokia.com/internetradio si va fi inclusa in...

Acum puteti descoperi noi posturi de radio si puteti asculta melodiile preferate transmise pe Internet cu ajutorul serviciului Nokia Internet Radio. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de la adresa http://www.nokia.com/internetradio si va fi inclusa in toate terminalele Nokia care folosesc platforma S60, editia a treia.

Conform lui Tommi Mustonen, seful sectiunii muzicale de la Nokia "majoritatea melodiilor noi sunt descoperite in timp ce ascultati radio-ul". Utilizatorii unui terminal ce suporta noua aplicatie va putea beneficia de sute de posturi radio, din toata lumea, navigarea printre acestea fiind facuta in functie de numele postului, de genul de muzica, de tara sau de limba.

In cazul in care doriti sa aflati care sunt cele mai tari hituri ale momentului, veti beneficia de topuri updatate la minut. Evident, aplicatia va include si o lista de favorite care va retine posturile dumnevoastra preferate de radio, pentru a nu va rataci intre atat de multe optiuni.

Calitatea audio este acum mai buna decat cea a serviciilor similare, prin selectarea serverelor de streaming potrivite conexiunii dumneavoastra. Aplicatia Nokia Internet Radio este disponibila pentru download si compatibila cu terminale ca Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95 si Nokia N95 8GB.

Totusi lista este in continua extindere si o puteti vizita accesand aceasta adresa- http://www.nokia.com/internetradio, pentru a afla daca telefonul dumnevoastra ofera un astfel de suport.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×