Radio pe mobil prin Nokia Internet Radio!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.210 ori
<b>Radio pe mobil prin Nokia Internet Radio!</b>Acum puteti descoperi noi posturi de radio si puteti asculta melodiile preferate transmise pe Internet cu ajutorul serviciului Nokia Internet Radio. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de la adresa http://www.nokia.com/internetradio si va fi inclusa in...

Acum puteti descoperi noi posturi de radio si puteti asculta melodiile preferate transmise pe Internet cu ajutorul serviciului Nokia Internet Radio. Aplicatia poate fi descarcata gratuit de la adresa http://www.nokia.com/internetradio si va fi inclusa in toate terminalele Nokia care folosesc platforma S60, editia a treia.

Conform lui Tommi Mustonen, seful sectiunii muzicale de la Nokia "majoritatea melodiilor noi sunt descoperite in timp ce ascultati radio-ul". Utilizatorii unui terminal ce suporta noua aplicatie va putea beneficia de sute de posturi radio, din toata lumea, navigarea printre acestea fiind facuta in functie de numele postului, de genul de muzica, de tara sau de limba.

In cazul in care doriti sa aflati care sunt cele mai tari hituri ale momentului, veti beneficia de topuri updatate la minut. Evident, aplicatia va include si o lista de favorite care va retine posturile dumnevoastra preferate de radio, pentru a nu va rataci intre atat de multe optiuni.

Calitatea audio este acum mai buna decat cea a serviciilor similare, prin selectarea serverelor de streaming potrivite conexiunii dumneavoastra. Aplicatia Nokia Internet Radio este disponibila pentru download si compatibila cu terminale ca Nokia N82, Nokia N91, Nokia N95 si Nokia N95 8GB.

Totusi lista este in continua extindere si o puteti vizita accesand aceasta adresa- http://www.nokia.com/internetradio, pentru a afla daca telefonul dumnevoastra ofera un astfel de suport.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×