Nou telefon Nokia cu camera de 6 sau 8 megapixeli, in lucru

1.622 ori
<b>Nou telefon Nokia cu camera de 6 sau 8 megapixeli, in lucru</b>A trecut ceva timp de la ultimul telefon interesant ca forma si design produs de Nokia, versus patentele pe care le-am vazut in ultima vreme. Se pare ca e posibil sa vedem in curand un nou slider produs de compania finlandeza, acesta facand parte din...

A trecut ceva timp de la ultimul telefon interesant ca forma si design produs de Nokia, versus patentele pe care le-am vazut in ultima vreme. Se pare ca e posibil sa vedem in curand un nou slider produs de compania finlandeza, acesta facand parte din Seria N de terminale:

Pe langa camera rotativa, noul Nokia va dispune de un blitz retractabil, care permite ascunderea sau expunerea blitzului in corpul terminalului. Contrar celorlalte patente Nokia, imaginile acestuia nu sunt doar o serie de screenshoturi, ci un desen detaliat al telefonului. Acest lucru indica faptul ca undeva in interiorul companiei chiar exista un asemenea handset (in lucru) si ca il vom vedea fie anuntat, fie scapat pe mana presei, sub forma de imagini sau clip video.

Se pare ca marind o sectiune a imaginilor incluse in patent, putem descoperi o eticheta care anunta numarul de megapixeli ai telefonului, fie 6 sau 8. Vom vedea oare un slider Nokia dotat cu camera de 8 megapixeli pe piata in 2008? Acesta nu este singurul terminal dotat cu o camera atat de puternica pe care este posibil sa-l vedem la anul, avand in vedere predictia analistilor in legatura cu noul standard al numarului de megapixeli aplicat in cazul camerelor terminalelor mobile. Conform specialistilor, majoritatea telefoanelor noi vor fi dotate cu camere de 8 megapixeli, facand trecerea la o noua generatie de cameraphones destinate fotografilor amatori si nu numai.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×