DingDing SK3 Pro este o nouă "chinezărie" supradotată, un telefon cu până la 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  DingDing 869 ori
<b>DingDing SK3 Pro este o nouă "chinezărie" supradotată, un telefon cu până la 4 GB RAM</b>Trendul telefoanelor cu 4 GB RAM a fost inaugurat de către ASUS cu al său ZenFone 2, prezentat la CES 2015. Ei bine, se pare că &icirc;ncă o firmă din Asia vine cu un terminal de acest gen, pe numele său Dingding SK3 Pro. &nbsp; Nu am auzit...

Trendul telefoanelor cu 4 GB RAM a fost inaugurat de către ASUS cu al său ZenFone 2, prezentat la CES 2015. Ei bine, se pare că încă o firmă din Asia vine cu un terminal de acest gen, pe numele său Dingding SK3 Pro.

Nu am auzit până acum de firma DinDing, care provine din China, dar dacă ne uităm la handsetul lor, acesta seamănă foarte mult cu LG G3 şi cu ASUS ZenFone 2 de altfel. În ultimii ani această firmă s-a axat pe piaţa locală, dar acum se extinde şi la nivel internaţional. Primul său produs global este acest DingDing SK3 Pro, care are câteva variante cu dotări diferite.

Dingding SK3 Pro este o nouă "chinezărie" supradotată, un telefon cu până la 4 GB RAM

Cea mai ieftină aduce doar 1 GB RAM, un procesor quad core MediaTek MT6582 şi un display HD de 5.5 inch. Există totuşi şi o versiune cu CPU octa core MediaTek MT6752 64 bit, LTE şi 4 GB RAM, plus o cameră de 13 MP, Android 5.0 şi baterie de 3000 mAh. Încă nu avem preţ pentru acest nou venit.

DingDing SK3 Pro

DingDing SK3 Pro

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×