Samsung Galaxy Xcover 3 va fi de fapt o serie de telefoane ultra rezistente, care include şi noul model Samsung B550

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.149 ori
<b>Samsung Galaxy Xcover 3 va fi de fapt o serie de telefoane ultra rezistente, care include şi noul model Samsung B550</b>&Icirc;n această săptăm&acirc;nă Samsung a anunţat oficial telefonul Samsung Galaxy Xcover 3, un model ultrarezistent, care face faţă scăpărilor de la 1.2 metri &icirc;nălţime, prafului şi apei. Ei bine, azi descoperim &icirc;ncă un model de...

În această săptămână Samsung a anunţat oficial telefonul Samsung Galaxy Xcover 3, un model ultrarezistent, care face faţă scăpărilor de la 1.2 metri înălţime, prafului şi apei. Ei bine, azi descoperim încă un model de acelaşi tip, "rugged", pe numele său Samsung B550.

Aspectul interesant e că Galaxy Xcover 3 ar putea deveni o serie de telefoane, care să îl includă şi pe acest nou venit. O sursă anonimă afirma că terminalul va sosi cu un display QVGA de 2.4 inch, un procesor SC7703A şi 128 MB RAM plus 128 MB de stocare. Astfel, handsetul nu va fi un smartphone, ci mai degrabă un feature phone ce probabil nu va avea nici Android la bord.

Cu toate acestea Samsung B550 va fi atractiv prin prisma faptului că vine cu certificare IP67 şi că pare rezistent la şocuri, apă şi praf. El include şi o baterie de 1300 mAh, care având în vedere dotările modeste ar trebui să fie greu de epuizat rapid. Acest model mai include şi o cameră de 3 MP cu bliţ, slot microSD, radio FM şi Bluetooth. Produsul ar urma să coste doar 99 de euro şi să fie lansat în trimestrul 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×