BLU Pure XR este un telefon cu 4 GB RAM şi 3D Touch, model midrange de doar 299.99 dolari; E un Gionee Elife S8/Allview X3 Soul Pro rebranduit!

1.025 ori
<b>BLU Pure XR este un telefon cu 4 GB RAM şi 3D Touch, model midrange de doar 299.99 dolari; E un Gionee Elife S8/Allview X3 Soul Pro rebranduit!</b>Cei care vor arunca o privire asupra bazei de date cu telefoane pe Mobilissimo.ro vor regăsi acolo multiple modele din gama BLU. BLU Products este o companie americană, care se ocupă în special cu terminalele entry level sau midrange, dar are..

Cei care vor arunca o privire asupra bazei de date cu telefoane pe Mobilissimo.ro vor regăsi acolo multiple modele din gama BLU. BLU Products este o companie americană, care se ocupă în special cu terminalele entry level sau midrange, dar are şi smartphone-uri în portofoliu, cu preţ foarte accesibil. Printre ele se numără şi noul model Pure XR, pe care îl vedeţi mai jos.

Handsetul impresionează prin faptul că la un preţ de doar 299.99 dolari oferă 4 GB RAM şi un ecran cu suport 3D Touch. La bord găsim şi un procesor MediaTek Helio P10, un CPU octa core tactat la 2 GHz, însoţit de 64 GB stocare şi un ecran Full HD de 5.5 inch. Display-ul are panou Super AMOLED şi suporta multiple nivele de presiune pentru interacţiunea cu funcţiile handset-ului.

BLU Pure XR

BLU Pure XR impresionează, cel puţin pe hârtie şi prin cameră de 16 megapixeli aflată în spate, care vine cu deschidere F/1.8, telemetru laser şi PDAF. Nici camera frontală nu e rea, cu rezoluţie de 8 MP şi lentila wide angle. Şi dacă îmi permiteţi o speculaţie, acesta este fix acelaşi device cu Allview X3 Soul Pro, varianta locală integrată a lui Gionee S8.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×