Discursul de adio al lui Steve Ballmer e plin de lacrimi, nu și de regrete (Video)

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.013 ori
<b>Discursul de adio al lui Steve Ballmer e plin de lacrimi, nu și de regrete (Video)</b>știți probabil deja că Steve Ballmer, CEO Microsoft își va părăsi poziția în următoarele luni, iar cu această ocazie el a organizat un eveniment de rămas bun. O parte a evenimentului, cea cu încărcătură emoțională cea mai mare poate fi...

știți probabil deja că Steve Ballmer, CEO Microsoft își va părăsi poziția în următoarele luni, iar cu această ocazie el a organizat un eveniment de rămas bun. O parte a evenimentului, cea cu încărcătură emoțională cea mai mare poate fi vizionată mai jos.

​

Ballmer a ales să părăsească scena pe muzica din Dirty Dancing și ne-a oferit viziunea unui om emoționat și nostalgic la final de carieră. Remarcați și tricoul polo galben pe care îl poartă, probabil o aluzie la nuanța Lumia cea mai populară în ultima vreme. Putem spune orice despre Ballmer și am spus în nenumărate rânduri că ultimii 10 ani și eșecurile Microsoft sunt provocate de acest om.

Totuși, ce nu i se poate lua lui Ballmer este entuziasmul și pasiunea cu care și-a desfășurat activitatea. La fel cum publicul și experții tech nu uită o conferință susținută de Steve Jobs, la fel și evenimentele lui Ballmer au rămas în istorie. Din păcate doar cu pasiunea nu poți obține rezultate, pentru că ai nevoie și de viziune... să sperăm că noul CEO o va avea. Rămas bun Ballmer!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×