Smartphone-ul LeEco cu cameră duală este fotografiat din nou; aflăm și ce este cu design-ul bizar adoptat

Autor:  | Publicat în:  LeEco 1.397 ori
<b>Smartphone-ul LeEco cu cameră duală este fotografiat din nou; aflăm și ce este cu design-ul bizar adoptat </b>Aproape de sfârșitul lunii iunie vedeam o imagine cu totul și cu totul inedită, material ce ne prezenta panoul spate destinat unui nou terminal LeEco. Ne intriga aici camera foto duală adusă de către terminal, și asta pentru că design-ul său era unul biza

La sfârșitul lunii iunie pe web sosea o imagine ce ne stârnea complet atenția, și asta nu pentru că dezvăluia un smartphone arătos sau nemaivăzut, ci tocmai pentru că terminalul adopta o cameră foto duală cu design bizar. Era vorba despre un handset LeEco misterios, unul ce astăzi se afișează din nou într-o serie mai generoasă de imagini ce ne oferă o privire mai detaliată și asupra părții sale frontale.

LeEco

Nici o schimbare nu este însă adusă camerei foto duale, modul care aparent ar fi desenat astfel tocmai pentru a copia design-ul unui spirit din folclorul japonez - unul numit Kodama (spiritul copacilor). Remarcăm faptul că telefonul de față vine într-o carcasă complet metalică, dar și că benzile din plastic destinate antenelor sunt identice cu cele adoptate de către Meizu Pro 6 și de viitorul iPhone 7 așteptat în toamnă.

LeEco

Zvonurile vorbesc despre existența unui display cu rezoluție Full HD la bord, a unei camere duale de 16 sau 25 megapixeli, și variante cu până la 8 GB memorie RAM. De asemenea, există detalii ce indică că un procesor Snapdragon 821 sau Snapdragon 823 s-ar afla la interior. Vom ști cu siguranță dacă într-adevăr primim asemenea dotări la pachet, odată ce telefonul își va face apariția în cadrul testelor benchmark. 

LeEco

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×