Disecția lui iPhone SE scoate la iveală prezența a numeroase componente identice cu cele de pe modelul 5S

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.197 ori
<b>Disecția lui iPhone SE scoate la iveală prezența a numeroase componente identice cu cele de pe modelul 5S</b>iFixit este echipa ce ia la puricat mai toate telefoanele noi apărute pe piață, aceștia dezvăluind c&acirc;t de greu sau de ușor se poate dovedi procesul de reparație a unui smartphone. Și iPhone SE a ajuns pe masa de disecție iFixit, echipă ce...

iFixit este echipa ce ia la puricat mai toate telefoanele noi apărute pe piață, aceștia dezvăluind cât de greu sau de ușor se poate dovedi procesul de reparație a unui smartphone. Și iPhone SE a ajuns pe masa de disecție iFixit, echipă ce vine astăzi cu o serie de concluzii interesante despre acest terminal.

În primul rând ni se comunică faptul că telefonul primește o notă de 6 din 10 la capitolul ușurință de reparație, proces în cadrul căruia unele componente pot fi complet distruse. Senzorul TouchID pare a fi componenta ce prezintă cel mai mare risc de a fi distrusă, lucru ce se poate întâmpla din cauza neatenției.

Totuși, iFixit a ajuns și la concluzia că numeroase componente de pe iPhone SE vor putea fi înlocuite cu piese de pe modelul anterior 5s. Printre acestea se află display-ul ce beneficiază de același tip de conector, difuzorul, ba chiar și modulul de vibrație. Camera iSight și bateria sunt însă două componente diferite la cele două terminale.

După cum vă informam anterior, iPhone SE va fi livrat către clienții români începând din data de 7 aprilie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×