iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor păstra dimensiunile modelelor actuale; vedem și noi schițe

3.835 ori
<b>iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor păstra dimensiunile modelelor actuale; vedem și noi schițe</b>Pe web continuă să-și facă în continuare apariția noi schițe pentru iPhone 7, telefon care va sosi în două variante diferite - una cu display de 4.7 inch, și o alta de tip phablet ce ne va încânta cu un panou de 5.5 inch. Acesta din urmă va fi totodată și

În ultima perioadă am aflat informații despre design-ul noului iPhone 7 și prin intermediul unor schițe ale produsului, materiale ce ne-au confirmat renunțarea la jack-ul audio, dar și faptul că design-ul nu se va schimba prea mult. Astăzi descoperim noi schițe ce ne dezvăluie și dimensiunile celor două terminale din gamă.

Se pare că nu este vorba despre o talie de 6.1 mm cum se zvonea anterior, telefoanele urmând a păstra o dimensiune aproape identică cu cea a modelelor actuale. Astfel, Apple iPhone 7 va măsura 138.30 x 67.12 x 7.1, iar varianta sa Plus - 158.22 x 77.94 x 7.3 (lungime x lățime x grosime).

Totodată, schițele de astăzi scot la iveală faptul că doar iPhone 7 Plus va beneficia de un senzor foto dual, cel mai probabil însoțit de OIS, pe când modelul de 4.7 inch se va mulțumi cu o singură camera foto la pachet. Se aduce din nou în discuție renunțarea la jack-ul audio, dar și integrarea unui Smart Connector pe varianta Plus.

Aflați că aceste schițe provin de la o serie de producători de carcase, care aparent au primit materialele pentru dezvoltarea de accesorii încă din timp. Mai avem destul de așteptat totuși până la debutul lui iPhone 7 și iPhone 7 Plus, smartphone-uri ce vor fi prezentate în cadrul unui eveniment din Septembrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×