iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor păstra dimensiunile modelelor actuale; vedem și noi schițe

3.542 ori
<b>iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor păstra dimensiunile modelelor actuale; vedem și noi schițe</b>Pe web continuă să-și facă în continuare apariția noi schițe pentru iPhone 7, telefon care va sosi în două variante diferite - una cu display de 4.7 inch, și o alta de tip phablet ce ne va încânta cu un panou de 5.5 inch. Acesta din urmă va fi totodată și

În ultima perioadă am aflat informații despre design-ul noului iPhone 7 și prin intermediul unor schițe ale produsului, materiale ce ne-au confirmat renunțarea la jack-ul audio, dar și faptul că design-ul nu se va schimba prea mult. Astăzi descoperim noi schițe ce ne dezvăluie și dimensiunile celor două terminale din gamă.

Se pare că nu este vorba despre o talie de 6.1 mm cum se zvonea anterior, telefoanele urmând a păstra o dimensiune aproape identică cu cea a modelelor actuale. Astfel, Apple iPhone 7 va măsura 138.30 x 67.12 x 7.1, iar varianta sa Plus - 158.22 x 77.94 x 7.3 (lungime x lățime x grosime).

Totodată, schițele de astăzi scot la iveală faptul că doar iPhone 7 Plus va beneficia de un senzor foto dual, cel mai probabil însoțit de OIS, pe când modelul de 4.7 inch se va mulțumi cu o singură camera foto la pachet. Se aduce din nou în discuție renunțarea la jack-ul audio, dar și integrarea unui Smart Connector pe varianta Plus.

Aflați că aceste schițe provin de la o serie de producători de carcase, care aparent au primit materialele pentru dezvoltarea de accesorii încă din timp. Mai avem destul de așteptat totuși până la debutul lui iPhone 7 și iPhone 7 Plus, smartphone-uri ce vor fi prezentate în cadrul unui eveniment din Septembrie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×