Display-ul lui HTC One M8 este cel mai rapid din punct de vedere al răspunsului touch

1.101 ori
<b>Display-ul lui HTC One M8 este cel mai rapid din punct de vedere al răspunsului touch</b>Pe lângă faptul că arată extraordinar, noul flagship al companiei taiwaneze HTC, și anume HTC One M8, se pare că are și altceva în plus față de concurență. Display-ul de 5 inch integrat pe acest terminal este cel mai rapid la ora actuală din...

Pe lângă faptul că arată extraordinar, noul flagship al companiei taiwaneze HTC, și anume HTC One M8, se pare că are și altceva în plus față de concurență. Display-ul de 5 inch integrat pe acest terminal este cel mai rapid la ora actuală din punct de vedere al răspunsului touch.

Astfel, aflăm că HTC One M8 procesează comenzile touch în doar 46ms, în timp ce device-uri celebre cum ar fi Galaxy Note 3 sau LG G2 scot rezultate de 67ms, respectiv 110 ms. De asemenea, nici actualul iPhone 5s nu se descurcă la fel de bine, acesta reușind să scoată doar 75ms.

Cu toate acestea, timpul scos de HTC One M8 nu este cel ideal, care potrivit cercetătorilor Microsoft ar trebui să fie situat în intervalul 1-20ms. Rămâne să descoperim ce scor scot la acest capitol și celelalte noi flagship-uri lansate de curând pe piață, device-uri ca Samsung Galaxy S5 sau Sony Xperia Z2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×