Vernee Apollo Lite este comparat din punct de vedere al design-ului cu Meizu Pro 6 și OnePlus 2

1.178 ori
<b>Vernee Apollo Lite este comparat din punct de vedere al design-ului cu Meizu Pro 6 și OnePlus 2</b>Compania chineză Vernee decide să ne prezinte astăzi un comparativ interesant între modelele Apollo Lite, Meizu Pro 6 și OnePlus 2 - comparativ ce se axează pe capitolul design. Toate aceste terminale adoptă nuanțe de culoare similare, fiind vorba despre

În vreme ce modelul Mars se pregătește de livrare către clienții ce au plasat o precomandă, iată că între timp cei de la Vernee ne prezintă un alt comparativ sub formă de fotografii între Apollo Lite, Meizu Pro 6 și OnePlus 2. Este vorba despre un comparativ ce are în prim-plan design-ul pe care aceste terminale ni le oferă - toate sosind pe o nuanță de gri închis, culoare pe care o cunoaștem drept Space Grey.

Vernee Apollo Lite

După cum bine știți, carcasa lui Vernee Apollo Lite este realizată dintr-un aliaj de zinc și titaniu ce oferă o rezistență sporită la căzături accidentale și la coroziunea datorată contactului cu apa. Corpul terminalului trece mai apoi printr-un proces de șlefuire pentru ca grip-ul și nivelul de confort la utilizare să fie unul superior. Deasupra panoului frontal regăsim și sticlă 2.5D, respectiv protecție Corning Gorilla Glass 3.

Vernee Apollo Lite

Ca dotări hardware acest terminal ne pune la dispoziție un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și 4 GB memorie RAM. Primim 32 GB de stocare flash, un slot microSD la pachet și o cameră foto principală Samsung de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0. Pentru selfie-uri un senzor de 5 megapixeli ne este adus la pachet.

Vernee Apollo Lite 

Tot pe lista de specificații întâlnim și bateria de 3180 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Pump Express 3.0, un port USB Type-C, scanner-ul de amprente și conectivitate 4G LTE. Mulțumită unei campanii speciale, în aceste zile smartphone-ul Vernee Apollo Lite poate fi achiziționat pentru un preț de doar 199.99 dolari prin intermediul celor de la GearBest.com!

Vernee Apollo Lite

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×