Produse evoMAG.ro

Display-ul lui iPad 2, fotografiat și comparat cu cel de pe primul iPad

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.676 ori
<b>Display-ul lui iPad 2, fotografiat și comparat cu cel de pe primul iPad</b>Cea mai nouă scăpare din universul Apple are legătură cu iPad 2 și vine din China, sub forma display-ului tabletei, pe care îl puteți admira mai jos. Acesta a fost fotografiat de către iFixYouri, care se ocupă de obicei cu reparații de iPhone 4....

Cea mai nouă scăpare din universul Apple are legătură cu iPad 2 și vine din China, sub forma display-ului tabletei, pe care îl puteți admira mai jos. Acesta a fost fotografiat de către iFixYouri, care se ocupă de obicei cu reparații de iPhone 4.

Acest presupus LCD de iPad 2 este mai subțire decât ecranul de pe primul iPad, după cum arată comparațiile dintre cele două. în plus, display-ul este și mai ușor și are o calitate mai bună a materialelor, în vreme ce rama sa este mai mică. Nu cunoaștem încă rezoluția acestui ecran, dar știm că speculațiile în legătură cu unRetina Display pe iPad 2 au dispărut recent, deci această ipoteză nu mai pare plauzibilă.

Practic avem de-a face cu un iPad cu procesor upgradat, mai mult RAM și un ecran ușor îmbunătățit. Oare prețul va fi factorul care îi va determina pe cumpărători să aleagă noul iPad, sau obișnuitul fanatism față de brandul Apple?

Display-ul lui iPad 2, fotografiat și comparat cu cel de pe primul iPad

Display-ul lui iPad 2, fotografiat și comparat cu cel de pe primul iPad

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×