Orange Îți permite să verifici calitatea semnalului online

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.517 ori
<b>Orange Îți permite să verifici calitatea semnalului online</b>Orange tocmai a anunțat lansarea unei aplicații online care permite utilizatorilor să verifice calitea semnalului în zonele care îi interesează. în plus, același serviciu vă oferă posibilitatea să vă exprimați opinia în legătură cu...

Orange tocmai a anunțat lansarea unei aplicații online care permite utilizatorilor să verifice calitea semnalului în zonele care îi interesează. în plus, același serviciu vă oferă posibilitatea să vă exprimați opinia în legătură cu performanța rețelei Orange în zona în care vă aflați. La această adresă puteți verifica semnalul.

în plus, aceeași aplicație oferă și informații despre tehnologia disponibilă în zona de interes a utilizatorului, calitatea semnalului și totul printr-o interfață intuitivă. Aveți la dispoziție o hartă interactivă a țării, dar puteți și să folosiți câmpuri de căutare, pentru fiecare localitate sau stradă.

Informațiile la care se oferă acces sunt împărțite pe mai multe nivele, în funcție de tehnologia folosită de operator: 2G pentru apelare și SMS, sau e-mail și navigare pe web, 3G pentru navigare și apeluri video și în cele din urmă 3G+/HSPA pentru navigare mai rapidă. Există 5 grade de intensitate pentru calitatea semnalului, iar acest serviciu are atât rolul de informare a utilizatorului, cât și de feedback pentru operator. Această aplicație crește și transparența Orange România și îi permite să își îmbunătățească serviciile și acoperirea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×