Disputa dintre Samsung și LG pentru tehnologia OLED

1.418 ori
<b>Disputa dintre Samsung și LG pentru tehnologia OLED</b>Samsung are o echipă de avocați obișnuită cu procesele Apple, dar în vizorul lor uite că intră o altă companie sud-coreeană, un concurent minor pe piața de telefoane mobile și puternic pe piața de TV - LG. &nbsp; La mijloc se află patentul...

Samsung are o echipă de avocați obișnuită cu procesele Apple, dar în vizorul lor uite că intră o altă companie sud-coreeană, un concurent minor pe piața de telefoane mobile și puternic pe piața de TV - LG.

La mijloc se află patentul OLED la nivel de telefoane mobile. Știți că Samsung are tehnologia Super AMOLED (Samsung Galaxy S III și S II, Galaxy Note II, etc, etc). Este unul dintre punctele lor forte. Tehnologia OLED nu necesită existența unei surse de lumină în spatele panelului și de aici rezultă un spor teoretic la nivel de autonomie. Culorile afișate de display-urile Super AMOLED zici că sunt date pe modul vivid, negrul este afișat natural.

LG a făcut primul pas în septembrie când a dat Samsung în judecată pentru aceeași tehnologie OLED, vedeți că Samsung nu se lasă mai prejos și aduce LG în tribunal. Va fi interesant care dintre cele două companii va ieși câștigătoare. Dacă Samsung pierde îi va afecta mai tare pentru că Super AMOLED-urile sunt în portofoliul lor de ceva timp, Samsung Galaxy S din 2010 avea un astfel de panel. Plus că la Samsung vorbim de un succes comercial puternic, 30 de milioane de Samsung Galaxy S III vândute în doar câteva luni din 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×