Samsung Galaxy S III,Galaxy S Duos, Galaxy Ace Duos și Galaxy Ace 2 vor veni În ediția La Fleur

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.530 ori
<b>Samsung Galaxy S III,Galaxy S Duos, Galaxy Ace Duos și Galaxy Ace 2 vor veni În ediția La Fleur</b>Samsung pregătește câteva dintre cele mai populare smartphone-uri ale sale într-o ediție specială - La Fleur. Au mai fost telefoane Samsung sub logo-ul La Fleur și s-au bucurat de un oarecare succes în cadrul publicului feminin. &nbsp; Cele patru...

Samsung pregătește câteva dintre cele mai populare smartphone-uri ale sale într-o ediție specială - La Fleur. Au mai fost telefoane Samsung sub logo-ul La Fleur și s-au bucurat de un oarecare succes în cadrul publicului feminin.

Cele patru modele Samsung ce ajungd în ediția La Fleur sunt: Samsung Galaxy S III - vârful de gamă cu peste 30 de milioane unități comercializate, Samsung Galaxy S Duos - cel mai puternic smartphone dual-sim de la compania sud-coreeană, Galaxy Ace Duos și Galaxy Ace 2 - telefoane entry-level cu Android care se vor bucura de mare căutare la abonament.

Presupun că lansarea oficială se va face cât de curând. Asta ca să prindă perioada sărbătorilor de iarnă când cadourile sunt la mare căutare și un smartphone La Fleur ar fi pe placul unei domnișoare.

Preț Samsung I9300 Galaxy S III în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×