Care este acoperirea 4G Vodafone și detalii legate de primele oferte cu trafic de date de până la 75 Mbps

2.479 ori
<b>Care este acoperirea 4G Vodafone și detalii legate de primele oferte cu trafic de date de până la 75 Mbps</b>Vodafone se poziționează în pole position în serviciile 4G din țara noastră. Colegul Mircea a participat la testarea 4G din cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Rețeaua 4G a Vodafone este disponibilă în: Arad, Bacău,...

Vodafone se poziționează în pole position în serviciile 4G din țara noastră. Colegul Mircea a participat la testarea 4G din cadrul Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni. Rețeaua 4G a Vodafone este disponibilă în: Arad, Bacău, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Galați, Timișoara. Vitezele ajung până la 75 Mbps.

Serviciile 4G sunt disponibile pentru cei care sunt abonați Vodafone sau urmează a semna un contract în perioada următoare. Sunt două pachete: Internet Nelimitat Extra, Internet Nelimitat Profesional și trebuie activată opțiunea Trafic Nelimitat 4G.

Trebuie precizat că opțiunea este gratuită în primele trei luni și poate fi activată oricând între 20 noiembrie și 31 decembrie 2012. Cei care optează pentru 4G vor primi o cartelă SIM specială denumită 4G Ready. Alături de aceasta vor fi următoarele terminale compatibile:

a. Modem USB Vodafone K5005 LTE pentru PC / Laptop cu Internet Nelimitat Profesional la 19 euro pe lună, modemul este gratuit la un abonament pe doi ani de zile;

b. Vodafone Hotspot R210 LTE ce suportă până la cinci dispozitive în mod simultan. Pot fi smartphone, laptop, tabletă, PC. Prețul său este de 89 euro cu abonament Internet Nelimitat Profesional pe doi ani.

c. ASUS Transformer Pad Infinity TF700KL de la 419 euro cu Internet Nelimitat Profesional pe doi ani. Tableta dispune de Super IPS+ LCD de 10.1 inch cu rezoluție 1920x1200 pixeli, procesor Qualcomm MSM8960 dual-core la 1.5 GHz, Adreno 225 GPU, Android 4.0, 4G cu viteze de până la 100 Mbps, 3G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, bluetooth 2.1, cameră de 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie de 25 Wh, 586 gr. și 8.5 mm grosime.

Serviciile 4G Vodafone pot fi testate în 17 magazine ale operatorului. Din 2013, rețeaua 4G a Vodafone va trece de la 75 Mbps la 100 Mbps și presupun că acoperirea va crește. Funcționează în rețeaua de 1800 MHz și România este una dintre țările în care Vodafone aduce 4G în premieră alături de Germania, Portugalia și Italia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×