Dolby ofera surround pentru telefoane mobile si media playere portabile

1.332 ori
<b>Dolby ofera surround pentru telefoane mobile si media playere portabile</b>Dolby profita de Mobile World Congress 2008 pentru a anunta Dolby Mobile, o platforma care foloseste tehnologie de procesare audio, oferind "sunet vibrant si bogat" muzicii, fimelor si programelor TV de pe terminalele portabile. In cadrul Mobile World...

Dolby profita de Mobile World Congress 2008 pentru a anunta Dolby Mobile, o platforma care foloseste tehnologie de procesare audio, oferind "sunet vibrant si bogat" muzicii, fimelor si programelor TV de pe terminalele portabile.

In cadrul Mobile World Congress, cei de la Dolby si-au testat produsul prin intermediul filmelor celebre The Cars, Spiderman 3 si Harry Potter, care au sunat "demential" conform celor de la intomobile. Se pare ca rivalii celor de la Dolby, SRS, au fost depasiti, cel putin la capitolul prezentare, dar tehnologia acestora este la fel de performanta. In cazul in care vizitati Mobile World Congress, la Barcelona va informam ca Dolby prezinta platforma sa la standurile 2.1 B37 (Hall 2) si 7c62 (Hall 7).

Demonstratia a oferit reprezentantilor Dolby sansa de a prezenta publicului aacPlus, un nou format de compresie audio, foarte eficient si destinat  downloadurilor, streamingului si transmiterii pe mobil. De asemenea producatorul acestor tehnologii a anuntat recent o colaborare cu operatorul japonez NTT DoCoMo si Sharp, pentru a pune la dispozitie publicului american si european telefoanele FOMA SH905i siFOMA SH905iTV, handseturi dotate cu tehnologia audio Dolby Mobile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×