Jocul Quake pe telefonul mobil, o experinta hands-on cu procesorul NVIDIA

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.545 ori
<b>Jocul Quake pe telefonul mobil, o experinta hands-on cu procesorul NVIDIA</b>Va prezentam intr-un articol anterior procesorul APX 2500 al celor de la Nvidia, starul de la Mobile World Congress, care a atras vizitatorii la standul companiei. Iata ca acum un handset dotat cu acest chip ofera gaming de calitate, dand sansa...

Va prezentam intr-un articol anterior procesorul APX 2500 al celor de la Nvidia, starul de la Mobile World Congress, care a atras vizitatorii la standul companiei. Iata ca acum un handset dotat cu acest chip ofera gaming de calitate, dand sansa utilizatorilor de telefoane mobile sa joace celebrul Quake 3.

Telefonul bazat pe APX 2500 suporta HSDPA la 7.2 Mbps si este un quad-band GSM, dotat cu conectivitate WiFi si Bluetooth. In vreme ce gamingul nu inseamna neaparat ca acest terminal este unul de succes, APX 2500 dovedeste ca are destula putere pentru a fi folositor si oamenilor de afaceri, care doresc sa exploateze la maxim sistemul de operare Windows Mobile 6. Actuala versiune a chipului este destul de impresionanta ca dimensiuni, dar ne asteptam ca producatori de top ca HTC sa rezolve aceasta problema, inainte ca telefoanele sa soseasca pe piata.

Experienta non-Quake 3 oferita de interfata terminalului prezentat de Nvidia este una in stil iPhone, touchscreen-ul handsetului fiind "pus la treaba" de catre chipul superdotat. Daca APX 2500 poate rula Quake 3, imaginati-va ce fel de aplicatii multimedia suporta acesta. Va reamintim ca Nvidia a anuntat faptul ca terminalele dotate cu un astfel de chip pot oferi calitate video undeva intre DVD si Blu-ray, permitand si conectarea terminalelor la plasme cu diagonale impresionante.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×