Domnisoarele isi petrec 4 ani din viata la telefon

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 866 ori
<b>Domnisoarele isi petrec 4 ani din viata la telefon</b>Si oare cati altii in fata oglinzii sau la shopping? Astfel de statistici ne sperie, dar trebuie sa plecam urechea asupra lor, pentru a ne corecta stilul de viata, altfel vom sfarsi fara a fi facut nimic insemnat dupa zeci de ani. Un studiu britanic arata...

Si oare cati altii in fata oglinzii sau la shopping? Astfel de statistici ne sperie, dar trebuie sa plecam urechea asupra lor, pentru a ne corecta stilul de viata, altfel vom sfarsi fara a fi facut nimic insemnat dupa zeci de ani. Un studiu britanic arata ca femeile efectueaza sau primesc o medie de 288.000 de apeluri pe toata durata vietii.

Convertind aceste apeluri, obtinem un total de 42.000 de ore sau 4.75 ani, in comparatie cu barbatii care petrec doar 3.25 ani la telefon (277.000 de apeluri pe durata vietii, 28.500 de ore). Cercetarea a fost efectuata de compania de reciclare a telefoanelor mobile phonepiggybank.com, care a descoperit si ca domnisoarele din Marea Britanie petrec nu mai putin de 14 ore si 16 minute pe saptamana vorbind la telefonul mobil sau fix.

Un purtator de cuvant al phonepiggybank.com afirma ca aceste cifre sunt impresionante si ca e incredibil cat de usor putem pierde notiunea timpului, in vreme ce vorbim la telefon, iar femeile sunt mai predispuse la o astfel de slabiciune. Ca nota aditionala a sondajului, una din cinci femei a lasat mesaje picante sau socante la un numar de telefon gresit.

[Via: Economictimes.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×