Doogee S90 este primul telefon robust care e şi modular; Are inclusiv gamepad şi walkie talkie

1.810 ori
<b>Doogee S90 este primul telefon robust care e şi modular; Are inclusiv gamepad şi walkie talkie</b>Din partea chinezilor de la Doogee vine în acest weekend lansarea lui Doogee S90, primul telefon robust de pe piață care este și modular în același timp. Acest dispozitiv poate primi accesorii modulare prin care se extind funcționalitățile

Dacă aş face un concurs de cultură generală şi v-aş ruga să numiţi un alt telefon modular vândut la ora actuală în afară de cele Motorola, ştiu că toată lumea ar avea dificultăţi în a numi aşa ceva. Din fericire tocmai avem încă un nume pe această piaţă limitată a modularităţii: Doogee, cu telefonul S90.

Doogee S90

Terminalul a fost prezentat pe contul de Twitter al lui Evan Blass, cu tot cu specificaţii şi randări. Doogee S90 vine cu dotări midrange, inclusiv un procesor MediaTek Helio P60, ecran Full HD+ şi 6 GB RAM. Are şi 128 GB stocare, corp robust certificat IP68 şi IP69K. Mai are la bord şi o baterie de 5000 mAh şi o cameră principală de 16 MP, plus frontală de 8 MP.

Cele 4 module pregătite de producător sunt cel cu baterie externă de 5000 mAh, cel cu vedere nocturnă, un gamepad şi un walkie talkie. Încă nu ştim cu ce diagonală lucrăm aici, dar aş spune că e undeva între 5.5 inch şi 6 inch. Mi se pare că modulele sunt cam masive şi butucănoase, mai ales cel walkie talkie, cu antenă uriaşă.

Gamepad-ul nu arată rău deloc, dar am tot văzut aşa ceva şi la sume de doar câţiva dolari pe GearBest.com. Certificarea IP69K înseamnă rezistență la temperatură foarte ridicată, la praf, contact cu apă cu jet de înaltă presiune. Este un standard aplicat de obicei în zonele unde curăţenia şi igiena trebuie să fie absolute.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×