Huawei Mate 20 Pro ajunge la testul de îndoire, zgâriere şi ardere; Se cam crapă... (Video)

3.251 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro ajunge la testul de îndoire, zgâriere şi ardere; Se cam crapă... (Video)</b>Iată că în acest weekend pe masa de teste JerryRigEverything ajunge și smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro, un telefon care are ceva probleme datorită ecranului cu laturi curbate. Descoperim împreună cum rezistă acesta la testele de rezistență

Huawei Mate 20 Pro este cel mai nou telefon ajuns la testul de îndoire de pe masa lui JerryRigEverything. Ca de obicei este zgâriat, îndoit şi ars cu bricheta, toate de dragul unui test de rezistenţă ca la carte. Aflăm cum a ieşit mai jos.

Huawei Mate 20 Pro

Recent am fost şocat să văd că iPad Pro (2018) se îndoaie foarte uşor la testul lui Jerry, dar hai să vedem cum stă Huawei-ul la acest capitol. Se începe cu testul de zgâriere, cu clasicul nivel 6 din 9, clasic pentru un panou Gorilla Glass. Difuzorul pentru convorbiri este bine protejat de metal şi nu se zgârie deloc uşor. Şi rama şi butoanele sunt metalice şi rezistente la zgârieturi.

Huawei Mate 20 Pro

Spatele din sticlă curbată face un sunet ciudat când e zgâriat cu cutterul, amintind de un scratch de DJ pe un disc. La testul de ardere cu bricheta, panoul AMOLED rezistă 25 de secunde la flamă, dar pixelii nu îşi mai revin după ardere. Marele bend test a fost cam dezamâgitor, pentru că Huawei Mate 20 Pro a avut ecranul crăpat la prima îndoire. La a doua îndoire începe să se slăbească toată structura.

Huawei Mate 10 Pro era mult mai rezistent decât Mate 20 Pro la acest test. Jerry a afirmat şi că e posibil ca zgârierea panoului frontal cu acel vârf ascuţit să îl fi slăbit. Posibil ca şi curbarea sticlei peste colțuri să fi slăbit structura. Nici cititorul de amprente nu mai funcţionează după ce ecranul crapă, senzorul fiind integrat în ecran.

Concluzia? Ecranul lui Mate 20 Pro se poate crăpa dacă îndoiţi telefonul, deci aveţi nevoie de o husă şi de extra grijă la utilizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×