Doogee S90 continuă să ne surprindă: telefon modular cu 5G mai nou şi module interesante

Autor:  | Publicat în:  DOOGEE 1.504 ori
<b>Doogee S90 continuă să ne surprindă: telefon modular cu 5G mai nou şi module interesante</b>Doogee S90 este un telefon care ne-a surprins pe final de an 2018 prin faptul că reuşea să fie atât robust, cât şi modular. Avea şi module walkie talkie şi gamepad şi pentru o companie mică precum Doogee era mare lucru existenţa sa. Acum aflăm

Doogee S90 este un telefon care ne-a surprins pe final de an 2018 prin faptul că reuşea să fie atât robust, cât şi modular. Avea şi module walkie talkie şi gamepad şi pentru o companie mică precum Doogee era mare lucru existenţa sa. Acum aflăm că va primi până şi un modul 5G.

Doogee S90

Motorola era până acum singura cu un modul 5G, dar acela e încă în standby şi americanii stau după Verizon. Doogee S90 va primi un modul 5G care se ataşează în spate şi îi aduce conectivitate 5G, care sună de domeniul viitorului până se lansează şi servicii de gen la nivel comercial.

Doogee S90

Odată modulul ataşat, telefonul ar trece automat la conexiune 5G, pentru sarcinile mai solicitante precum descărcări de fişiere mari sau streaming video. În condiţii normale, se va folosi 4G-ul totuşi. Modulul foloseşte noul modem MediaTek 5G, care promite viteze de download de până la 3.5 Gbps. Nu avem preţuri, dar ştim că produsul va sosi cândva în trimestrul 3 al acestui an. Doogee a promis că are şi alte module în dezvoltare. 

Mai sus este detaliat modulul Night Vision pentru acest telefon, iar in video este comparată performanța camerei acestui telefon cu accesoriul ataşat, versus câteva alte smartphone-uri celebre. Şi pentru că totul sună prea bine, aflaţi că Doogee S90 este subiectul unei campanii Kickstarter, care începe pe 15 ianuarie, dar are toate şansele să îşi realizeze targetul de bani.

Handsetul costă 299 de dolari în varianta super early bird. Cine vrea toate modulele în afară de cel gamepad plăteşte 399 dolari. Asta include încărcător wireless, walkie talkie, night vision şi battery pack. Mai sus aveţi şi un unboxing cu detalii, iar pagina Kickstarter e aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×