Fotografii cu Xiaomi Redmi 4 ajung pe web; telefon mid-range cu baterie de 4000 mAh și carcasă metalică

844 ori
<b>Fotografii cu Xiaomi Redmi 4 ajung pe web; telefon mid-range cu baterie de 4000 mAh și carcasă metalică</b>Următoarea lansare de pe lista Xiaomi pare a fi smartphone-ul Redmi 4 - telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii reale. Noul model vine la pachet cu o baterie de 4000 mAh, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor octa-core tactat la o

Xiaomi a avut în program numeroase lansări în ultima perioadă, iar acum după debutul unor terminale ca Redmi Pro și Mi Notebook Air, așteptăm prezentarea oficială a unui alt smartphone de buget. Este vorba despre modelul Xiaomi Redmi 4 care astăzi se afișează într-o serie de fotografii reale - handset ce vine într-o carcasă metalică unibody alături de o baterie generoasă de 4000 mAh gata pregătită pentru 2-3 zile de autonomie.

Xiaomi Redmi 4

Ca dotări hardware vom primi aici un procesor octa-core MediaTek Helio P10 sau un Qualcomm Snapdragon 625, chip tactat la o frecvență de 2.0 GHz și însoțit de 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare flash este de 16 GB și așteptăm totodată și introducerea unui slot microSD la pachet. 

Xiaomi Redmi 4

Deși fotografiile de astăzi vin însoțite de un detaliu ce indică faptul că avem de-a face cu un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, este foarte probabil ca de fapt să întâlnim un ecran mai compact de 5 inch, diagonala mai mare urmând a fi destinată versiunii de tip phablet Note. Se zvonește un preț de doar 150 dolari pentru acest model, și nu ne mai rămâne de aflat decât data de lansare oficială a produsului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×