Fotografii cu Xiaomi Redmi 4 ajung pe web; telefon mid-range cu baterie de 4000 mAh și carcasă metalică

869 ori
<b>Fotografii cu Xiaomi Redmi 4 ajung pe web; telefon mid-range cu baterie de 4000 mAh și carcasă metalică</b>Următoarea lansare de pe lista Xiaomi pare a fi smartphone-ul Redmi 4 - telefon care astăzi ni se prezintă într-o serie de fotografii reale. Noul model vine la pachet cu o baterie de 4000 mAh, cu 2 GB memorie RAM și cu un procesor octa-core tactat la o

Xiaomi a avut în program numeroase lansări în ultima perioadă, iar acum după debutul unor terminale ca Redmi Pro și Mi Notebook Air, așteptăm prezentarea oficială a unui alt smartphone de buget. Este vorba despre modelul Xiaomi Redmi 4 care astăzi se afișează într-o serie de fotografii reale - handset ce vine într-o carcasă metalică unibody alături de o baterie generoasă de 4000 mAh gata pregătită pentru 2-3 zile de autonomie.

Xiaomi Redmi 4

Ca dotări hardware vom primi aici un procesor octa-core MediaTek Helio P10 sau un Qualcomm Snapdragon 625, chip tactat la o frecvență de 2.0 GHz și însoțit de 2 GB memorie RAM. Capacitatea de stocare flash este de 16 GB și așteptăm totodată și introducerea unui slot microSD la pachet. 

Xiaomi Redmi 4

Deși fotografiile de astăzi vin însoțite de un detaliu ce indică faptul că avem de-a face cu un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, este foarte probabil ca de fapt să întâlnim un ecran mai compact de 5 inch, diagonala mai mare urmând a fi destinată versiunii de tip phablet Note. Se zvonește un preț de doar 150 dolari pentru acest model, și nu ne mai rămâne de aflat decât data de lansare oficială a produsului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×