Doua bijuterii de la Motorola, i335 si ic602

1.204 ori
<b>Doua bijuterii de la Motorola, i335 si ic602</b>Cele doua terminale au fost remarcate de catre editorii site-ului Gearlog in cadrul unui recent eveniment organizat de Motorola, iar privind imaginea urmatoare veti observa telefonul i335 (in partea stanga) si modelul ic602 (in dreapta): Motorola i335...

Cele doua terminale au fost remarcate de catre editorii site-ului Gearlog in cadrul unui recent eveniment organizat de Motorola, iar privind imaginea urmatoare veti observa telefonul i335 (in partea stanga) si modelul ic602 (in dreapta):

Motorola i335 pare a fi varul apropiat al recent anuntatului model i290, fiind considerat un handset entry-level, care va fi disponibil inainte de sfarsitul anului. Alte detalii nu cunoastem inca in legatura cu acest telefon, iar despre ic602 va putem spune ca este un hibrid CDMA-iDen, care include o camera VGA sau de 2 megapixeli, in functie de sursele care ne ofera informatii despre handset. ic620 va fi disponibil in aceasta toamna, la un pret neanuntat inca.

Asemenea celebrei lansari Sony Ericsson, de la Berlin, astfel de evenimentele sociale sunt contextele ideale pentru a starni zvonistica presei de specialitate, "lansand" neoficial noi terminale, care vor aparea pe piata la luni bune dupa party. Exclusivitatea e tot ce conteaza pentru blogurile si site-urile care ne ofera specificatiile tehnice ale noilor terminale, dar trebuie sa distingem foarte clar linia fina dintre zvon, telefon-concept si handset gata de a fi lansat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×