UPDATE: Moto E3 ar putea fi lansat pe 17 mai; îl vedem astăzi într-o primă imagine

1.670 ori
<b>UPDATE: Moto E3 ar putea fi lansat pe 17 mai; îl vedem astăzi într-o primă imagine</b>Am văzut în ultima perioadă numeroase fotografii cu Moto G4, Moto G4 Plus, dar și cu Moto X 2016 - telefoane ce ar putea debuta săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment de presă. Acestei liste i se adaugă astăzi și modelul Moto E3 pe care îl vedem

Evenimentul de pe 17 mai pregătit de către Lenovo ar putea găzdui lansarea unui număr mai consistent de terminale. Avem în primul rând modelele Moto G4, respectiv Moto G4 Plus, iar acum pe listă se include și smartphone-ul Moto E3 - terminal care astăzi ni se prezintă într-o imagine de presă prin intermediul @evleaks.

Din câte ne putem da seama privind această imagine, se pare că telefonul păstrează în mare parte linia de design întâlnită la predecesorul său. Ne referim la carcasa rotunjită în colțuri și la utilizarea butoanelor de control on-screen. De asemenea, este prezent și un earpiece de mari dimensiuni la fel ca pe Moto E2.

Un lucru ce s-ar putea schimba totuși, este diagonala ecranului. Dacă până acum modelele din seria Moto E ne-au întâmpinat cu display-uri de 4.5 inch, cel de-al 3-lea device din gamă ar putea trece la o diagonală de 5 inch, posibil cu rezoluție HD. Ne așteptăm și la un procesor quad-core, respectiv la 2 GB memorie RAM.

Posibil să vedem și o cameră foto principală de 8 megapixeli pe acest nou terminal, cât și o baterie de 2500 mAh. 

UPDATE: Evan Blass vine cu o lămurire și ne dezvăluie faptul că în fotografia de mai sus se află de fapt modelul Moto G4, și nicidecum Moto E3 cum se cunoștea inițial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×