Două noi modele Sony Xperia ajung pe web În imagini: Nypon și Kumquat

1.412 ori
<b>Două noi modele Sony Xperia ajung pe web În imagini: Nypon și Kumquat</b>După cum probabil știți deja la CES 2012 Sony a prezentat două noi telefoane din seria Xperia și anume Xperia S și Xperia Ion. Acestea par a fi doar începutul unui portofoliu bogat pe 2012, de vreme ce scurgerile de informații continuă și ne...

După cum probabil știți deja la CES 2012 Sony a prezentat două noi telefoane din seria Xperia și anume Xperia S și Xperia Ion. Acestea par a fi doar începutul unui portofoliu bogat pe 2012, de vreme ce scurgerile de informații continuă și ne așteptam la încă 3-4 terminale noi la MWC 2012. Ieri aflam specificațiile lui Xperia Nypon, Pepper și Tapioca, iar astăzi vedem imagini cu handseturile Nypon și un model nou, Kumquat.

Telefonul de dimensiuni mari din partea inferioară a imaginii este cel mai probabil Xperia Nypon, handsetul cu ecran Reality Display de 4 inch, procesor dual core NovaThor și camera de 8 megapixeli. El amintește destul de mult de Xperia S, dar specificațiile sale sunt diferite. în ce privește modelul din partea superioară a ecranului, acesta este un Xperia mai mic și probabil mai low end. El se potrivește cu cel pe care îl știm sub numele de cod Kumquat (numele unui fruct exotic), succesor pentru Xperia mini.

și acest device este bazat pe o variantă de chipset NovaThor și vine cu un ecran FWVGA Reality de 3.5 inch, o cameră de 5 megapixeli cu captura 720p și alte specificații standard de acest gen. Acesta ar putea fi de fapt terminalul Xperia Pepper, despre care v-am mai vorbit cu puțin timp în urmă. în orice caz vom afla mai multe detalii la finalul lunii viitoare, atunci când vom fi în Barcelona pentru a pune mâna pe toate telefoanele de la MWC 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×